Izelítő masszázsaink közül Masszázsszolgáltatások széles választékával várjuk!

Frissítő talpmasszázs

Frissítő talpmasszázs

A talpmasszázs kivitelezése során nyomást gyakorlunk az úgynevezett reflexpontra, aminek hatására a képződött ingerületet kedvezően befolyásolja a vele összeköttetésben lévő szerv, mirigy és ideg vérkeringését, anyagcseréjét és a nyirokkeringést. A talp maszírozásával eredményesen befolyásolhatjuk a legtöbb belső szervünk működését.

Sportmasszázs

Sportmasszázs

A sportmasszázs és az izomlazító masszázs a svédmasszázshoz hasonló, ám annak egy sokkal erőteljesebb, intenzívebb, a mélyizomzatra kiható változata. A sporttevékenységek előtti masszázs lényege, hogy felszabadítsa a feszülő, letapadt, merev, görcsös izmokat, feloldja az ízületi blokkokat, amelynek eredményeképpen az izmok rugalmasabbak, ellenállóbbak, terhelhetőbbek lesznek.

Indiai fejmasszázs

Indiai fejmasszázs

Az indiai fejmasszázs stimulálja a vérkeringést, jótékony hatással van a hajra és a fejbőrre. A masszázs hatására oldódik a stressz, az idegesség, enyhül az ezekből adódó szemfáradtság és fejfájás. Csökkennek a nyak- és vállfájdalmak, megnyugtat, felfrissít. Hozzásegít továbbá a mélyebb légzéshez, ami fokozza a friss oxigénnel teli vér áramlását az agyba, s ez által letisztultabb gondolkodást, erőteljesebb koncentrációt és jobb emlékezőképességet tesz lehetővé.

Csontkovácsolás

Csontkovácsolás

A csontkovácsolás kíméletes, mégis a leghatékonyabb gyógymódja a gerincproblémák megszüntetésének. A gerinckorrekciós kezelés, a csontkovácsoláson túl mutatva, a leghatékonyabban segíthet mindenkinek, a nyak, váll, hát- és derékfájás, gerincsérv, porckorongsérv, idegbecsípődés tünetei és ízületi fájdalmak esetén. A csontkovácsolás, oszteopátia, vagy kiropraktika a test szimmetriájának a helyreállítására való törekvés. A hagyományos csontkovács a csontokra és ízületekre történő közvetlen mozdulatok segítségével elérik, hogy egy-egy csont a helyére kerüljön.

Frissítő masszázs

Frissítő masszázs

A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. Fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását.Csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Ayurvédikus masszázs

Ayurvédikus masszázs

Az ayurveda masszázs egy ősi indiai művészet, amit gyógyításra, relaxációra és a különféle betegségek kezelésére egyaránt alkalmaztak. A masszázs drámai változásokat idézhet elő a szervezetben és az elmeállapotban. Az ayurvedikus masszázs számos előnnyel rendelkezik a többi keleti, vagy más modern masszázstechnikákhoz képest. Testi gyógyulást és lelki feltöltődést adhat. Az Ayurveda masszázs elsősorban a betegség megelőzésére, a szervezet méregtelenítésére és megfiatalítására helyezi a hangsúlyt.

Megszakítás